marzo 17, 2016

Els Nostres Serveis

Programació a mida

Les vostres aplicacions han d’encaixar amb la vostra forma de treball, i no al revés. Programem amb Visual Studio.Net i SQL solucions a mida de les vostres necessitats.

a3ERP

Som distribuidors d’a3ERP, el software de gestió líder i més versàtil. Facturació, comptabilitat, producció…adaptable i robust.

APPCC

Sóm experts en el sector alimentari. Us ajudem a implementar i informatitzar el sistema d’auto-control i punts crítics.

Disponibilitat

Els nostres horaris són els vostres. No som una botiga, i els nostres clients tampoc. Amb nosaltres, mai us sentireu desatesos.

Picking

Amb pantalles tàctils i el nostre software, desapareixen els errors en la preparació de les comandes. La traçabilitat queda registrada en tot el procés.

Servei personalitzat

Un expert evaluarà les vostres necessitats i us proposarà la millor solució. Una solució a mida de les vostres necessitats i a mida de la vostra empresa.

WEB

Vols modernitzar la teva pàgina web? Vols millorar-ne el posicionament als cercadors? Et posem en contacte amb els nostres especialistes.

XARXES SOCIALS

Vols posicionar-te a la Xarxa 2.0 i no disposes de temps o et falta coneixement? T’ajudem, i si ho desitges, fem la feina per tu. Tuits i entrades a facebook diaris o setmanals, campanyes d’anuncis a Google … digue’ns què vols fer i ho fem possible.

Intranet

Els teus comercials necessiten informació sobre clients desde tot arreu? Vols que els teus clients puguin fer comandes desde la web? El nostre ERP s’adapta i s’enllaça al teu portal